Naturlig hudvård från Limhamn!

Naturlig hudvård

[NATI´V: Som förefinnes i naturen, icke framställd med konst, icke konstgjord, naturlig.] (SAOB)

Nativ är sköna hudvårdsprodukter producerade professionellt i liten skala i Limhamn* med enbart naturliga ingredienser. Vår hudvård innehåller inga konstgjorda ämnen, inga parfymer, inga alkoholer. Bara det som behövs för att göra härliga, vårdande, vardagslyxiga hudvårdsprodukter. Vi använder till exempel ekologisk rapsolja från Österlen, ekologiskt bivax, ekologiskt sheasmör och olika andra ekologiska oljor. Dofterna kommer från eteriska oljor (även de i de flesta fall ekologiska) och vi använder E-vitamin i solrosolja som antioxidant.
För varje produkt hittar du det exakta innehållet här på hemsidan. Och det är ingen lång lista – de funkar ändå jättebra och ger dig den där sköna, vardagslyxiga känslan du är ute efter. När det välkända märkets handkräm har 33 in­gredi­ens­er, bland annat vatten, alkohol och en massa kemiska ämnen du inte har en aning om vad de är, har Nativs handkräm bara fyra: Tistelolja, sheasmör, eterisk olja och e-vitamin. Båda krämerna gör dina händer mjuka, så varför smörja in dig med 29 in­gredi­ens­er som inte behövs? Skillnaden mellan deras och våra produkter ligger bara i innehållet!

Produkterna är för din säkerhet tillverkade enligt GMP – Good Manufacturing Practice och registrerade i EU:s kosmetikaregister CPNP – Cosmetic Products Notification Portal. Ansvarig för Nativ är Cecilia Hartman, som är utbildad makeupartist med lång erfarenhet av hudvårdsprodukter. Följ henne på Instagram här!

*Limhamn ligger längst ner i Sverige utmed Öresund.

Nativ, Grönalundsgatan 1C, 216 16 Limhamn (ej fysisk butik)
Telefon +46 723 892773. Orgnr 8811294167.